ponedeljek, 22. september 2008

Vaši prispevki

Medtem ko še vedno čakam vaš prispevek s Krasa (že malo žalostna, da ga ni), ste vi že vpleteni v novo dogodivščino - plavate v Kranju. Verjamem, da uživate.
Ali bo kdo v komentar tega prispevka napisal kratek sestavek, kako je danes potekal vaš dan?

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Danes dne 22.9.2008 smo se odpravali na bazen v kranj.Vožnja nibila dolga zato smo bili v 15 min. tam.Najprej smo šli v gardarobe fantje v svoje ponce v druge.Hitro smo se preoblekli in se šli stuširat.Potem pa je sledilo tisto najboljše plavanje!!!
Plavali smo za boronastega in srebrnega delfinčka.V večini smo vsi dobili bronastega delfinčka, so pa bili tudi nekateri ki, so zlahka osvojili tudi srebrnega. Ostali pa smo čakali do prostega plavanja,igranja.No in ko je končno napočil čas prostega plavanja smo fantje v večini igrali vaterpolo punce pa so skakale v vodo in tako naprej. Nažalost je vsega lepega enkrat konec in tudi mi smo morali pod tuš in se preoblečti.Ker smo bili vsi že pošteno lačni smo pojedli sendviče in tako kot smo pršli smo tudi odšli (z avtobusom). Varno smo prispeli domov kjer smo imeli še razredno uro. Upam da bomo še kdaj obiskali bazen v Kranju ali pa kot drugot.

Martin Kunavar 6.a

Anonimni pravi ...

Naša prva ekskurzija na kras


V sredo, dne 17.9. 2008, smo prvič z razredom obiskali Kras . Vožnja je bila kar dolga, a nas ni utrudila. Najprej smo si ogledali Kosovelovo šolo, njegova domačija pa je bila žal zaprta. Nato smo si šli ogledat najbolj plemenite konje, Lipicance. Imeli smo prijaznega vodiča, ki nam je povedal marsikaj o njih (da jih imajo v kobilarni približno 500 …)Ogledali smo si tudi vajo vodnikov in Lipicancev. Potem pa smo šli na avtobus in se odpeljali v Škocjan, bolj natančno v Škocjanske jame. Šli smo skozi Učno pot, ki je potekala točno čez jame. Vsi smo najbolj čakali ogled le teh. Vodička nam je povedala, da v jami ne smemo fotografirati in naj se toplo oblečemo. Videli smo različne kapnike, lepe kamne itd..
Na žalost, pa je bilo tudi te ekskurzije kmalu konec.Za zaključek smo se še fotografirali in se z nihalko povzpeli na vrh. Ta dan sem se počutil zelo lepo in veliko novega videl, ter doživel.

23.9.08 Martin Kunavar 6.a

abb pravi ...

Martin, se en dober prispevek. Ker sem danes dobila dva in smo tvojega ze objavili, sem tokrat na prvo stran dala Alenovega... upam, da razumes in se strinjas.
Lep pozdrav!

Anonimni pravi ...

ja vredu

Anonimni pravi ...

Dragi sošolici drage sošolke!!
Pred nami je velika zbiralna akcija starega papirja in upam da bomo letos še boljši kot lani in da 6.a pokaže zobe.

(:
Nova stranka
EPP - Ekološka predelava papirja